“Onze systemen zijn een typisch voorbeeld van hoe software je kan helpen bij je dagelijkse activiteiten. Aan de voorkant werkt het simpel en gebruiksvriendelijk. Aan de achterkant neemt de software je de ingewikkelde bedrijfsprocessen uit handen.”

Oprichter Nieck Moorman over de software van Emmedy: 

Emmedy is oorspronkelijk een software ontwikkelbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van maatwerk software. Zo werd ons in 2013 door Enexis gevraagd om een webapplicatie te maken voor het Excel bestand dat gebruikt werd om de voortgang van leerlingen bij te houden tijdens hun opleiding. Dit was het begin van het leerlingvolgsysteem Emmedy Flow.

Het bleek een zeer succesvolle samenwerking te zijn. Samen hebben we de software uitgebreid met een Planningstool, een Online leersysteem en een toetsenmodule. Onze software is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig LMS. Daarnaast beperkt het zich niet alleen tot leren, maar wordt het ook gebruikt om afdelingen te plannen, om handleidingen in te schrijven of voor onboarding van nieuwe medewerkers.

Over Emmedy

nice to meet you!

Bij Emmedy streven we ernaar om de beste maatwerkoplossingen aan te bieden voor onze klanten. Wij begrijpen dat elke organisatie anders is en dat er niet één systeem perfect is voor elke soort organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat onze systemen naadloos in de processen van onze klanten passen. We luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en gaan daarmee aan de slag.

We vinden het daarnaast belangrijk dat onze software betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Een toegankelijk systeem waar iedereen gebruik van kan maken, dat is waar we voor gaan. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, klanten kunnen daarom altijd terecht bij ons.

 We zijn makkelijk bereikbaar voor vragen of advies, dus heb je een vraag of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op. Ons Customer Succes team staat voor je klaar!

Waar we voor staan

Manager Research & Development

“Goed is goed, maar goed kan altijd beter. Dat is ons motto binnen het team ‘Research & Development’. We houden ons bezig met optimalisaties en het toepassen van verbeteringen om de systemen steeds weer een stukje beter, sneller en gebruiksvriendelijker te maken.”

Team Research & Development

Manager Customer Success

“Klanttevredenheid staat bij ons voorop en daarom staan we altijd klaar voor vragen van onze klanten en potentiële klanten. Binnen onze afdeling Customer Success bieden we hulp en ondersteuning waar nodig en vinden we het belangrijk vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.“

Team Customer Success

“Ons doel is om zo veel mogelijk organisaties te helpen met het stroomlijnen van verschillende leertrajecten om leren efficiënt maar ook leuk te kunnen maken. Binnen team Sales zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk organisaties de toegevoegde waarde inzien van het gebruik van Emmedy LMS.”

Team Sales

We zijn altijd op zoek naar versterking binnen ons team. Stage lopen bij Emmedy? We zijn een SBB erkend leerbedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Kom jij ons team versterken?

Werken bij emmedy

Krachtige tools

3

gebouwde trainingen

350

afgeronde toetsen

16.000+

tevreden
gebruikers

10.000+

Cijfers waar we trots op zijn

Medewerkers van deze organisaties maken al gebruik van onze systemen:

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en func-tionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en functionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Efficiënt plannen, trainingen aanbieden én de voortgang van cursisten bekijken?