Met Emmedy Learn bouw je eenvoudig en geheel op maat trainingen die je vervolgens kunt aanbieden aan cursisten. Hierdoor wordt de specifieke kennis van cursisten verrijkt, waardoor ze beter en specifieke specialistische werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

Emmedy Learn

Benieuwd wat Emmedy Learn voor jou kan betekenen?

Met Emmedy Learn bouw je op een gebruiksvriendelijke manier trainingen en cursussen. Doordat je trainingen zelf bouwt en aanbiedt, heb je zelf in de hand welke specifieke onderwerpen er worden behandeld. Het is belangrijk dat medewerkers op de hoogte blijven van eventuele veranderingen in de branche.

Daarnaast zorgen de trainingen ervoor dat werknemers gekwalificeerd blijven en hun kennis op peil blijft. Dit is zowel een voordeel voor de werknemers zelf als voor de werkgever. 

Wat is Emmedy Learn?

Kies voor Emmedy Learn als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke tool, waarmee je zelf gemakkelijk trainingen bouwt, waar je toetsen aan toevoegt en een overzicht geeft van de resultaten.

Waarom kiezen voor Emmedy Learn?

Trainingen tijdelijk beschikbaar stellen

Cursisten kunnen zich inschrijven voor klassikale trainingen

Zelf samenstellen en aanbieden van toetsen

Geeft een overzicht van resultaten en certificaten

Gemakkelijk zelf trainingen bouwen en aanbieden

Bouw de trainingen helemaal zelf. Het systeem zorgt voor een uniforme lay-out, zodat de trainingen er allemaal hetzelfde en op een overzichtelijke manier uitzien. Voeg zelf tekst, afbeeldingen en video’s toe aan de lesstof om het zo leerzaam mogelijk te maken voor de cursist. Emmedy Learn biedt de mogelijkheid om specifieke leseenheden aan te maken, zodat je deze kan hergebruiken in andere trainingen. Op deze manier hoeft dit onderdeel maar op één plek beheerd te worden.

Gemakkelijk zelf trainingen bouwen en aanbieden

daarom emmedy learn

nieuwsgierig geworden?

Naast de mogelijkheid om trainingen te bouwen en aan te bieden, is het mogelijk om toetsen samen te stellen en deze aan te bieden. Je kan gebruik maken van multiple choice vragen, single choice vragen en sleepvragen. Toetsen kun je bijvoorbeeld voor een zelf ingestelde periode beschikbaar stellen. De behaalde resultaten zijn vervolgens te zien in het resultatenoverzicht. 

Zelf samenstellen en aanbieden van toetsen

Met Emmedy Learn heb je in één oogopslag een overzicht van de behaalde resultaten en certificaten. In dit overzicht is te zien welke trainingen zijn afgerond en welke certificaten zijn behaald. Cursisten kunnen zelf zien hoe ver ze zijn en docenten zien hoe ver hun cursisten zijn. Maak gemakkelijk een uitdraai van de resultaten voor eventuele rapportages. 

Overzicht resultaten 
en certificaten

daarom emmedy learn

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en func-tionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en functionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Efficiënt plannen, trainingen aanbieden én de voortgang van cursisten bekijken?