Bouw een geheel opleidingstraject in dit leerlingvolgsysteem. Docenten zien in één oogopslag de voortgang van alle cursisten, welke trainingen zijn gevolgd en welke er nog gedaan moeten worden. Alles is in één overzicht te zien. Stel opleidingen zelf samen en maak in een handomdraai een overzichtelijke rapportage van de resultaten.

Emmedy Flow

Benieuwd wat Emmedy flow voor jou kan betekenen?

Emmedy Flow is een leerlingvolgsysteem dat specifiek inhaakt op het bouwen van opleidingstrajecten. Bouw gemakkelijk trainingen en zie in één oogopslag hoe ver de cursisten zijn. Op een overzichtelijke wijze met blokken zie je welke delen van een opleidingstraject al gedaan zijn en welke nog afgerond dienen te worden.

Wat is Emmedy Flow?

Door middel van een leerlingvolgsysteem zie je op een overzichtelijke manier hoe ver cursisten zijn met hun opleiding. Dit is voor zowel docenten als cursisten een handig systeem om de voortgang in te kunnen zien en bij te houden. 

Waarom kiezen voor 
Emmedy Flow?

Inzichtelijk op zowel groepsniveau als individueel niveau

Dynamische rapportages samenstellen

Opleidingen zelf samenstellen

Voortgang van cursisten overzichtelijk bekijken 

De voortgang van cursisten kun je gemakkelijk zien in een overzicht. Door middel van blokjes zie je hoe ver de cursist is: nog niet begonnen, afgerond, ingepland of een procentuele voortgang. Klik je op een blokje? Dan is er te zien welke taak er is afgerond, de waardering, welke docent het heeft ingevuld en eventuele opmerkingen. Alles op een overzichtelijke manier, zowel op individueel als op groepsniveau. 

Voortgang van cursisten overzichtelijk bekijken

daarom emmedy flow

nieuwsgierig geworden?

Alle gegevens exporteer je gemakkelijk naar een overzichtelijke rapportage in Excel. Geef zelf aan wat er precies in de rapportage moet komen te staan, zoals de naam van de cursist, de taken en de cijfers. Handig voor docenten wanneer er van meerdere cursisten een overzicht gemaakt moet worden van de voortgang. 

Dynamische rapportages samenstellen

Dit leerlingvolgsysteem biedt de mogelijkheid om zelf een opleidingstraject samen te stellen. Deze opleidingen bouw je helemaal zelf om vervolgens de voortgang te zien in het leerlingvolgsysteem Emmedy Flow. De opleidingen verdeel je in verschillende blokken die de cursisten vervolgens af kunnen ronden. 

Opleidingen zelf samenstellen

daarom emmedy flow

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en func-tionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en functionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Efficiënt plannen, trainingen aanbieden én de voortgang van cursisten bekijken?