Maak gegevens inzichtelijk met de gebruiksvriendelijke planningstool Emmedy Plan. Zie in één oogopslag waar, wanneer en bij wie je trainingen kan inplannen. Plan niet langer met veel verschillende Excel-documenten. 

Emmedy Plan

Benieuwd wat Emmedy plan voor jou kan betekenen?

Emmedy Plan is een planningstool die het plannen overzichtelijk en gemakkelijk maakt. Het is mogelijk om in één overzicht te zien wat er gepland kan worden. Het is een slimme planningstool die weet wat er waar ingepland kan worden. Rekening houdend met de inzetbaarheid en eigenschappen van docenten. De verschillende Excel-bestanden zijn niet meer nodig, met Emmedy Plan heb je alles in één overzichtelijke tool. 

Wat is Emmedy Plan?

Kies voor Emmedy Plan om in één oogopslag de bezetting van docenten en ruimtes in te zien en deze vervolgens met maar een paar klikken gemakkelijk in te plannen. Geen onduidelijkheid meer over wie en wat er waar ingepland kan worden.

Waarom kiezen voor 
planningstool Emmedy Plan?

In combinatie met Emmedy Learn kunnen cursisten zich inschrijven voor ingeplande trainingen

Automatisch rechtstreekse synchronisatie met de agenda van de docenten

Tijdens het plannen in één oogopslag zien waar er gepland kan worden

Een handige én slimme planningstool

In één oogopslag bezetting van docenten en ruimtes inzien

Met Emmedy Plan profiteer je van een handige planningstool die jou in één oogopslag de bezetting van docenten en ruimtes laat zien. Zo wordt het plannen gemakkelijker en efficiënter. In plaats van werken met te veel Excel-bestanden, heb je via één overzichtelijke tool inzichtelijk wat er gepland kan worden. 

In één oogopslag de bezetting van docenten en ruimtes inzien

daarom emmedy plan

nieuwsgierig geworden?

Met de planningstool Emmedy Plan kun je naast efficient plannen ook cursisten gemakkelijk inschrijven voor trainingen. Docenten kunnen tijdens of na de les resultaten en aanwezigheid invullen van de ingeschreven cursisten. In combinatie met Emmedy Learn kunnen cursisten zichzelf ook inschrijven voor een ingeplande training.

Inschrijvingen en resultaten

Je ziet in één overzicht welke docent welke training geeft, wat de bezetting is van de lokalen en de docenten en welke lokalen geschikt zijn om de trainingen in te plannen. Met deze planningstool heb je met een paar klikken een training in het juiste lokaal met de juiste docent ingepland. Deze gegevens worden vervolgens automatisch rechtstreeks gesynchroniseerd met de agenda van de docenten. De docent weet gelijk waar hij of zij aan toe is. 

Tijdens het plannen in één oogopslag zien waar er gepland kan worden

daarom emmedy plan

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en func-tionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en functionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Efficiënt plannen, trainingen aanbieden én de voortgang van cursisten bekijken?