Er is een grote kans dat je de afkorting LMS al een aantal keren voorbij hebt horen komen binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Veel organisaties maken al gebruik van een LMS om bijvoorbeeld de prestaties van werknemers te verbeteren, efficiënter te werken of om trainingen en cursussen aan te bieden en te beheren. Maar waar staat LMS eigenlijk voor? Waarvoor gebruik je het precies en wat levert het op?

uitleg terminologie

Wat is een LMS?

LVS is de afkorting van leerlingvolgsysteem. Een leerlingvolgsysteem is een systeem waarbij je de voortgang van leerlingen of cursisten kunt volgen. Een LVS wordt zowel door onderwijsinstanties gebruikt als andere organisaties die inzage willen hebben in de voortgang van trainingen die werknemers volgen. Waarvoor gebruik je een LVS precies? Wat zijn de voordelen en waarom is een leerlingvolgsysteem zo belangrijk?

uitleg terminologie

Wat is een leerlingvolgsysteem (LVS)?

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en func-tionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Met Emmedy LMS is dit allemaal mogelijk. Kom erachter en zie alle andere mogelijkheden en functionaliteiten die we je laten zien tijdens de demo. Nieuwsgierig geworden? Plan gelijk een demo in, het kost maar 1 minuut van je tijd. 

Efficiënt plannen, trainingen aanbieden én de voortgang van cursisten bekijken?